С какви играчки правят секс лесбийките?

С какви играчки правят секс лесбийките?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.04.2024
  • Share:

Към какво се стремят еднополовите двойки – постигане на качествена сексуална връзка (точно както всички останали двойки).

 

 

 

Разбира се, с помощта на въображението могат да бъдат измислени много и различни варианти за достигане на върховното удоволствие. Голям дял от заслугите на това удоволствие може да бъде отделен на секс играчките, които често заместват мъжките пениси, пише sexwell.bg. Кои са специално предназначените за лесбийки секс играчки и какво се прави с тях?

тези играчки са универсални и за двата пола.

Вибратори и дилда

Това са най-често използваните играчки. Няма място за съмнение, че проникването доставя удоволствие – вагинално и анално. Всяка жена ще се възбуди при стимулиране на вътрешните ерогенни зони, затова вибраторите и дилдата са най-подходящите секс-играчки за тази цел. Изборът от множеството различни видове понякога става наистина труден.

Специално разработени: Лесбийките могат да използват така нареченото „двойно дилдо” – дилдо, което завършва с пенисовидна или друга форма и от двете страни и може да бъде използвано едновременно от двете партньорки.

Пенис коланите

Пенис коланите, наричани още страп-он, са много полезни играчки. Представляват дилдо или вибратор, прикачено към колан (наподобяващ бельо), който може да се носи и от жени.

Лесбийките често използват тези колани в търсене на подходящото удоволствие. Има колани, които са разработени специално за двойно удоволствие – с клиторстимулатори разположени в основата на колана.

За какво се използват? За анална и вагинална пенетрация, както и за едновременна, двойна пенетрация (двойни дилда).

Специално разработени: Страп-он с двойно дилдо – по този начин се извършва едновременна пенетрация и на двете партньорки.

BDSM аксесоари

Аксесоарите за бондаж са идеалните играчки за малко по-нестандартни изживявания. Ролите на домината и подчинената внасят разнообразие и емоция в сексуалните игри. BDSM игрите позволяват на партньорите да се отърват то табутата в секса и да вършат всичко, стига да е по вкуса им. Подобни аксесоари включват маски, бичове, белезници, топчета за уста, нашийници, щипки и тн.

За какво се използват? За нестандартни преживявания по време на любовната игра и секса.

Специално разработени: Няма специално разработени BDSM аксесоари за лесбийки, тъй като по-голямата част от

 

 

Станете почитател на Класа