Жена беше намерена мъртва след садо-мазо секс със съпруга си

Жена беше намерена мъртва след садо-мазо секс със съпруга си
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.04.2024
  • Share:

Американка беше намерена мъртва в апартамент, след като участвала в „екстремен" секс, преди полицаите да арестуват съпруга ѝ по време на почивката им в Испания, съобщава "Daily Mail", цитиран от novini.bg.

 

 

Тялото на 44-годишната жена е открито в туристически апартамент в Малага на 6 април.

Испанската полиция бързо арестува 50-годишния ѝ съпруг, тъй като източници, близки до случая, разкриха пред местните медии, че смъртта може да е свързана с някои „екстремни сексуални практики", в които двойката е участвала.

Съпругът е арестуван за убийство по непредпазливост след смъртта на жената.

Според местни доклади, случаят е бил разследван като насилие, основано на пола, преди да бъде надграден до убийство, тъй като настоящите доказателства сочат случайна смърт по време на екстремни или рискови сексуални практики в „интимен контекст".

Местните медии обаче заявиха, че новите процедури, проведени от следователите, са довели до детективите, които вярват, че те ще поставят събитията в контекст на сексистко насилие.

В понеделник 50-годишният мъж се изправи пред съдия в Следствен съд в Малага, който разпореди временното задържане на заподозрения без гаранция, според испанската преса.

Съдебни източници потвърдиха за La Opinion De Malaga, че делото сега ще бъде поето от съда за насилие срещу жени, поради естеството на случая.

Съобщава се, че медиците, които са се втурнали към имота, са могли само да констатират смъртта на туристката, след което Националната полиция е поела разследването, за да разбере причината.

След това тялото е прехвърлено в Института по правна медицина за аутопсия и съдебномедицинско изследване.

Ако мотивацията за случилото се се потвърди, това ще бъде третият смъртен случай за туристи в Малага тази година.

Испанската национална полиция продължава разследването на случая.

 

Станете почитател на Класа