Любов онлайн: Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете

Любов онлайн: Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.04.2024
  • Share:

Днес много любовни връзки започват в интернет. Нека да видим какво ни съветват психолозите в този случай.

 

Хвърлете му малко стръв

Този съвет е полезен за онези жени, които не са забелязани от мъжа, когото харесват. Достатъчно е просто да коментирате някоя негова снимка. Той със сигурност ще разгледа профила ви. Ако ви хареса, сам ще поеме инициативата.

Като стръв е подходящ всеки един абстрактен въпрос. Например, виждате, че харесвания мъж има същата кола като вас. Може да го попитате: „Колко често ѝ правиш поддръжка?“

Или пък да попитате нещо за мястото, където е направена снимката: „Чувала съм за този курорт. Как са цените в момента? Това не е комплимент или инициатива, а просто стръв, казват психолозите. Всеки мъж ще ви забележи и ще започне да флиртува, ако ви хареса.

Избягвайте скучните и уморителни теми

Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми. Ето един чудесен съвет: опитайте да помолите мъжа да разговаряте в нестандартен формат – примерно, двамата да отговаряте на директни въпроси напълно честно.

Подобно предложение ще накара мъжа веднага да ви отдели сред стотици други жени и да запомни кореспонденцията с вас. Необичайният формат под формата на игра ще го заинтригува искрено.

Всеки нормален човек би се съгласил на честен диалог. Ако мъжът избягва такъв разговор, тогава той има някакви проблеми. И определено не бива да създавате отношения с него.

Много често жените не могат да се контролират и общуват с мъжете часове наред. Ако направите това, вашата стойност неумолимо пада до нула.

Създайте комуникационен дефицит

Много е важно да завършите диалога навреме и то вие трябва да сте инициаторът, а не мъжът. Например, водите страхотен разговор за 10-15 минути, а след това рязко прекратявате кореспонденцията, като казвате, че имате работа и т.н. Не му изпращайте съобщения от рода на „добро утро“ или „лека нощ“. Ще ви помисли за лепка.

Просто изчакайте, докато мъжът пръв ви изпрати съобщение. Понякога можете да направите отстъпки, така че той да не мисли, че не се интересувате от него. Но колкото по-често той пръв поема инициативата, толкова по-висока ще бъде вашата стойност в неговите очи. Така показвате, че имате какво да правите, че мъжът не е най-важното нещо в живота ви. Това е изключително важен детайл в кореспонденцията, ако искате да завържете дългосрочна и щастлива връзка.

 
 

Станете почитател на Класа