Клуб на самоубийците.НАТО започва интензивна подготовка за война срещу Русия

Клуб на самоубийците.НАТО започва интензивна подготовка за война срещу Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    12.04.2022
  • Share:

Изявлението на Варшава за замразяване на отношенията с Унгария, която доскоро се смяташе от Полша за близка страна по редица позиции, само защото Орбан обяви необходимостта от международно разследване на трагедията в Буча, е само началото на остракизма, на който Будапещ ще бъде подложен от ЕС.

 

Вярата в постоянната, абсолютна и неизбежна вина на Русия е догма за Европа, а желанието да се предотврати това се смята за ужасна ерес.

 

Клуб на самоубийците.НАТО започва интензивна подготовка за война срещу Русия

 

 

Разбира се, това има и практическа страна. Украинските нацисти не успяват да осъществят „перфектната провокация“ – ушите им стърчат от всички престъпления, които са извършили. И всяко повече или по-малко безпристрастно разследване незабавно ще открие истинските виновници. Ето защо всяка сянка на съмнение или поне желание за следване на общоприетия протокол и буквата на закона трябва да бъдат премахнати в зародиш.

 

Но „практическата страна“ на въпроса не изключва основното: русофобията се превръща в религия на Запада.

 

И ЕС се превръща във военна организация, насочена срещу Русия.

 

Главата на европейската дипломация Жозеп Борел не само пожела на нацисткия режим победа на бойното поле, но и анонсира военна помощ за Украйна чрез Европейския съюз. Към това можем да добавим подобни изявления на генералния секретар на НАТО, който не само обеща засилена помощ на Бандеровците, но и обяви разполагането на подсилена група войски по източните граници на алианса за противодействие на евентуална „руска агресия“.

 

В същото време реториката на НАТО много напомня тази, към която прибягва Киевския режим, създавайки ударна групировка за агресия срещу Народните републики на Донбас, която беше планирана да бъде извършена в първите дни на март тази година.

Станете почитател на Класа