The American Conservative: Време е да завършва войната, в противен случай Украйна...

The American Conservative: Време е да завършва войната, в противен случай Украйна...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    29.08.2022
  • Share:

Във Вашингтон привържениците на продължаването на войната в Украйна публикуваха отворено писмо, в което уверяват, че решаващият момент настъпва.

 

И за да излезе Киев победител, всичко, което е необходимо, е да изпрати повече нова военна техника в Украйна, повече снаряди и резервни части за артилерията и, разбира се, ракетните системи HIMARS за поразяване на цели навсякъде в Донбас или Крим, се разказва в статия, публикувана в американското списание The American Conservative.

В писмото се подчертава, че днес потокът от оръжия към Украйна е пресъхнал и украинците скоро няма да имат с какво да се бият с Русия.

Но има и друг проблем, също свързан с Украйна, проблемът с бежанците.

„Също толкова важно е, че умората от бежанците вече се отразява в цяла Европа. Германците и унгарците вече бяха загубили търпение от безмилостния поток от бежанци в Европа, а и поляците започнаха да негодуват. Сериозни икономически проблеми вече засегнаха полските семейства.

Полша има една от най-високите инфлации в Европа (15,6% през юли), отчасти заради боевете в Украйна. При по-нататъшно влошаване на качеството на живот през есента и зимата не е трудно да си представим мощния обществен натиск върху Берлин, Варшава, Прага, Париж и Рим за прекратяване на украинския конфликт. - пише The American Conservative.

 

Станете почитател на Класа