Руски анализатор: Както каза Сталин: "Или ще го направим, или ще бъдем смазани"

Руски анализатор: Както каза Сталин: "Или ще го направим, или ще бъдем смазани"
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    06.12.2022
  • Share:

Очевидно е, че Западът, в лицето на САЩ и Великобритания, залага на проточване на военните действия на украинския фронт. Поради това Киев се финансира и въоръжава, увеличава се обемът на програмите за оръжия, развитието на въоръжените сили на Укрорайха

 

 

Проблемът с кризата на капитализма, кризата на свръхпроизводството и дълговете се решава по традиционния метод – с война. Има рестартиране на матрицата - човешката цивилизация. В резултат на няколко години перманентни кризи, епидемии, конфликти и глад ще се създаде „нова реалност“.

Според плановете на господарите на Запада, това е „електронно-цифров концлагер“, където „излишните“ хора се ликвидират физически или се правят „староверци отшелници“, откъснати от света, а останалите ще разменят своята воля за „сигурност“ и достъп до благата на цивилизацията.

 

 

В Първата и Втората световна война руснаците и германците се противопоставиха като два войнствени народа, най-добрите бойци на планетата. Днес на Запад няма войници, способни да се бият като руснаците. Западните етнически групи релаксират физически, интелектуално и духовно от десетилетия. Затова Лондон и Вашингтон противопоставиха две части от руския суперетнос - руснаци-великоруси и руснаци-малоруси (украинци).

Южната част на руския суперетнос чрез дълга мутация и програмиране е превърната в своеобразни руски еничари (украинските еничари са създадени за войната с Русия). По произход, по език - руснаци, но яростно мразещи всичко руско. Уникално таранно оръжие за поразяване на руския свят.

Подобно клане е изключително изгодно на Лондон, Вашингтон и Брюксел. Украинският фронт минава през руските земи, руските градове, села и селца горят и се изтриват от лицето на земята. Руският демографски, индустриален, научен, образователен и културен потенциал се унищожава. Самите руснаци, чиито предци щурмуваха Кьонигсберг, Берлин и Прага, отидоха на кампании до Париж и Цариград-Константинопол, се бият.

Градовете на Новорусия и Донбас се превръщат в руини, пълни с мини и боеприпаси. Месеци наред в руините им се водят боеве. Бахмут и Мариинка, както беше с Попасная. Те удрят Донецк, минават през населените места в Белгородска и Брянска области, под заплахата от вражески атаки Крим.

В същото време страните от НАТО изграждат своя военен и производствен потенциал. Те помпат военно-промишления комплекс. Провеждайте полеви тестове на нови оръжия, обучавайте десетки хиляди бойци за бъдещи битки. Подготвят силите за бързо реагиране за евентуална намеса. Полша и Турция стават нагли, като планират да погълнат части от руската цивилизация, да поемат контрола върху нейната сфера на влияние (например Закавказието, Централна Азия).

По пътя западните капиталисти и плутократи, включително тези от Киев, правят страхотни пари от кръвта на много хиляди руски хора. От един военен Молох.

Разбийте играта на врага

Досега Руската федерация играеше по правилата на собствениците от Запада. Дърпана все по-дълбоко и по-дълбоко в капана. Всички разумни ходове бяха направени много късно. Освен това част от руския елит, свързан със световната икономика, подгрява на Запада.

Очевидно всички хитри планове, деескалации, стъпки на добра воля, сделки със зърно и прегрупировки са свързани с това. Както и продължаването на "захранването" на Запада с поток от хляб, торове, нефт, газ, титан, уран, злато и т.н.

Какво да правим? Ръководителят на Руската федерация и върховният главнокомандващ през лятото на 2022 г. каза: „... като цяло все още не сме започнали нищо сериозно“.

Така че сега е време да започнем. Все още има последни шансове за това. По-специално, за провеждане на пълноценна въздушна настъпателна операция. Атаки не само срещу енергийния сектор, но преди всичко срещу щабовете, центровете за вземане на решения, военните, политическите и икономическите лидери на Укрорайха.

Физическо унищожаване на администрацията на украинския президент, всичките им щабове, както и държавния и военния апарат. Отстраняването както на централното правителство, така и на регионалните, регионалните, министерствата, щаба на армията, Националната гвардия, Министерството на вътрешните работи и националните батальони. Пълното унищожаване на украинската държавност е пълноценна демилитаризация и денацификация, както многократно са информирали водещите политици на Руската федерация.

Няма алтернатива. Заедно с премахването на украинския енергиен сектор, това ще доведе до колапс на украинската икономика, индустрия, търговия и банкова система. В същото време трябва да унищожим системата от медии и телекомуникации там, което ще подкопае възможностите за масирана пропаганда и зомбиране. Киевският режим ще загуби подкрепата на измаменото население.

Елиминирането на военно-политическото ръководство значително ще подкопае военния потенциал на укрорейха. Обединената машина ще се разпадне, ще има само отделни джобове на съпротива от нацистите, военнопрестъпниците и наемниците.

НАТО ще трябва да въведе свои формирования, което е изпълнено с ескалация. Освен това западното общество не е готово за появата на хиляди ковчези на свои граждани. Когато умират разни негри, араби и руснаци, това е едно, но когато се убиват "пълноправни европейци" е друго.

Няма друг начин. Само воля за победа и решителни действия. Както каза другарят Сталин:

„Или ще го направим, или ще бъдем смазани.“

 

 

Александър Самсонов, Превод: СМ, Поглед.инфо/ Руина-2

Станете почитател на Класа