Карат лъскави черни автомобили, а проповядват ислям от каменната ера

Карат лъскави черни автомобили, а проповядват ислям от каменната ера
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.04.2024
  • Share:

Набожни мюсюлмани от ислямистката група Muslim Interaktiv в германския град Хамбург карат скъпи черни автомобили със затъмнени стъкла, докато в същото време проповядват ислям от каменната ера. И явно не виждат противоречие в това.

 

 

 

Focus.de разказва за членовете на тази група, които се стремят към глобален халифат и се застъпват за въвеждането на законите на шариата. Модерно облечени, дошли с луксозни германски автомобили, те крещят фанатични лозунги по микрофоните.

Мюсюлманите по целия свят са репресирани, крещи един от активистите на мюсюлманската група, който е с набола брада. „Америка и нейните васали като Германия толерират изгарянето на Корана“, казва въпросният.

В залата, в която се провежда събирането им, мъже с черни маски проверяват влизащите. Приличат на командоси от „Хамас“. За тези мъже скъпите автомобили и часовници не са в противоречие с шариата, който искат да наложат в Западна Европа. Те не приемат обществения ред в Германия и искат да го преодолеят.

Войната между Израел и „Хамас“ може да разпали още повече младите мюсюлмани. Християндемократическият съюз предупреждава службите, че трябва да вземат мерки, защото радикализацията доведе до много терористични атентати в Европа през последните години. Хардлайнерите от Muslim Interaktiv искат да създадат глобален халифат, да унищожат евреите и да въведат ислямския шариат в съдебната система.

За момента не са взети мерки срещу въпросните мюсюлмани, но тяхното влияние се разраства. Все по-активни са в социалните мрежи. Службата за защита на конституцията предупреждава, че именно в социалните мрежи много мюсюлмани биват вербувани с пропаганда за шариат, господство на исляма и неприемане на западния начин на живот.

 

Станете почитател на Класа