Политически коментатор на Fox News: САЩ не дават отпор нито на Иран, нито на Русия

Политически коментатор на Fox News: САЩ не дават отпор нито на Иран, нито на Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.04.2024
  • Share:

Миналата година Джо Байдън размрази активите на Иран на стойност 6 милиарда долара, като по този начин го въоръжи и буквално го тласна да атакува Израел, заяви политическият коментатор Марк Левайн по Fox News.

 

„Байдън въоръжи Иран. Той му даде повече пари от тези за Украйна“, отбелязва експертът.

Фактът, че Съединените щати не дават отпор нито на Иран, нито на Русия, лесно ще доведе до повторение на Втората световна война, счита Левайн.

 

 

Политически коментатор на Fox News: САЩ не дават отпор нито на Иран, нито на Русия (видео)

 

 

МАРК ЛЕВАЙН, политически коментатор: Иран не би могъл да направи нещо подобно, ако не беше фактът, че Байдън го финансира. Байдън го въоръжи. Байдън даде повече пари на Иран, отколкото на Украйна. По-рано иранците не можеха да направят нещо подобно. Така че да, това беше преломен момент.

Въпросът ми към всички тези експерти е: защо се нахвърляте срещу Нетаняху? Защо не критикувате Байдън и Блинкен за това? Те не само създадоха тази ситуация, не само въоръжиха врага, но продължават да влошават проблема в ефира на NBC News точно сега, докато тук разговаряме.

Ние с вас сме на едно мнение по въпроса за Украйна. Не знам какво са намислили тези изолационисти, но казвам веднага: ако Русия пробие през Украйна, Полша по-добре да бъде нащрек. Тези момчета са сериозни. Хората казват: „Какво ще стане с нас? Повторение на Втората световна война?»

По-добре незабавно да си отворим проклетите очи, защото всичко върви по сценария на Втората световна война. И не защото сме също толкова могъщи, а защото не даваме отпор на тези сили.

 

 

 

Станете почитател на Класа