WIZZ AIR спечели наградата SKY STAR за предпочитана бюджетна авиокомпания в България

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа спечели наградата Sky Star за предпочитана нискотарифна авиокомпания, на официалната церемония за наградите SKY STARS, организирана за първи път в България за авиационната индустрия, туристически агенции, транспортни и логистични компании.

Гласуването беше организирано от APG Bulgaria и от b2bmedia – един от водещите информационни бизнес портали. Първите български „авиационни Оскари"– Sky Stars 2015 събраха най-добрите сред най-добрите членове на IATA и професионалисти от авиационния сектор, представени в България.

Победителите в определените категории бяха избрани чрез национална анкета, проведена през ноември 2015. Единствената по рода си класация, направена на база на национално проучване и на експертна оценка от жури, определи най-добрите авиокомпании, IATA агенции, летища, компании за наземно обслужване, транспортни и логистични фирми.

Wizz Air спечели наградата „Sky Budget Star" – най-добър нискотарифен превозвач в категорията, благодарение на постоянния растеж на авиокомпанията и на атрактивните предложения на 32 маршрута от три български летища: София, Бургас и Варна.

 

Станете почитател на Класа