Visa изненадва своите клиенти с топли емоции за студените зимни дни

. Visa България подготвя специални награди през зимния период за своите потребители, притежаващи карти, издадени до 23 ноември 2015 г., когато започна зимната промоция. Всички физически и юридически лица, които притежават карта Visa, издадена преди горната дата, и направили поне едно валидно плащане на територията на България в периода на промоцията, участват автоматично в томболата за дневна награда за съответния ден, в който е направено плащането. Дневните награди са предплатени карта Visa от 200 лв. Всеки картодържател, регистрирал поне 3 валидни плащания на уебсайта www.visa.bg.com, участва в томбола за седмична награда за съответната седмица, в която е регистрирал своите ПОС-бележки. Седмичните награди са екскурзия до Тенерифе за двама.

Visa България ще зарадва 6 български семейства или двойки в рамките на цялата промоция от 23 ноември 2015 до 6 януари 2016, с незабравимо пътешествие до екзотичната и топла дестинация Тенерифе. „Надяваме се по този начин мнозина от верните и лоялни Visa картодържатели да останат доволни и да продължават да се доверяват на нашите грижи не само по отношение на своите финанси, но и за своите изживявания", споделя Красимира Райчева, Мениджър на Visa Европа за България.

За да обхване кампанията възможно най-широк кръг от клиенти и партньори, Visa България предвижда по-малки ежедневни награди. Те ще бъдат предоставени под формата на предплатени карти Visa за 200 лв., за да осигурят повече удобство и сигурност за клиента при ползването на наградата. Основна цел е и да се насърчи ползването на тази изключително полезна и сигурна услуга сред българския потребител.

Удобното управление на личните финанси е предпоставка за по-спокоен и по-сигурен живот, което е сред приоритетите на Visa Европа. Компанията работи активно за предлагане на възможност за по-добро управление на личните финанси и спестяване на излишни разходи на картодържателите, което е и основно предимство в ползването на предплатените карти Visa. Тъй като те не са свързани с банкова сметка, а се ограничават до определена сума, с която са заредени, предплатените карти са отлично средство за налагане на практичен и удобен финансов модел на поведение сред българските картодържатели.

За Visa Eвропа
За Visa Европа
Visa Европа е компания за технологични разплащания, собственост и функционираща чрез своите банки-членове и други доставчици на услуги за разплащания от 38 държави.
Visa Европа е в сърцето на екосистемата от разплащания, като осигурява услугите и инфраструктурата, която позволява на милиони европейски потребители, предприятия и правителства да осъществяват електронни разплащания. Нейните банки членове са отговорни за издаването на карти, партньорствата с търговци и определянето на търговски и потребителски такси. Visa Европа е и компанията, която обработва най-много трансакции в Европа – повече от 18 млрд. трансакции на годишна база.
Към момента има над 500 милиона карти Visa в Европа, като 1 на всеки 6 евро, изхарчено на континента, е с карта Visa. Общият потребителски разход с карти Visa надхвърля 2 трлн. евро на годишна база, а средствата, похарчени в точката на продажба достигат 1,5 трлн. евро.
Visa Европа е независима компания, която притежава изключителен, неотменим и постоянен лиценз за Европа. Visa Европа работи в партньорство с Visa Inc., за да гарантират разплащания с карти Visa в повече от 200 държави и територии.
За повече информация: www.visaeurope.com и @VisaEuropeNews

 

Станете почитател на Класа