WIZZ AIR открива нова линия от София до Бирмингам

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви днес, че открива нова линия от София до Бирмингам. Полетите ще започнат от 28 март и ще се извършват два пъти седмично всеки понеделник и петък. Новият маршрут е третата нискотарифна линия между София и Обединеното Кралство заедно с Лондон Лутън и Бристол.

С новите полети, WIZZ сега предлага от София 27 линии до 14 държави. Билетите за полетите на Wizz Air по новата линия до Обединеното Кралство са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com от BGN 79.99*.

НОВА ЛИНИЯ СОФИЯ-БИРМИНГАМ:

Дни                                                              Начална дата            Цени от            

понеделник до петък                             2 8 март                      BGN 79.99

Тамара Мшвениерадзе, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air каза: "Радваме се да започнем новата година, прибавяйки към мрежата на Wizz Air трети маршрут от София до Обединеното Кралство. Новите полети до Бирмингам не само потвърждават ангажимента на WIZZ към България, но също така разкриват нови възможности за нашите бизнес и туристически пътници да открият Уест Мидландс на ниските ни цени от само BGN 79.99*. Съответно, нашите атрактивни тарифи привличат повече туристи към столицата на България, стимулират туризма и свързаните с него сектори, както и засилват бизнес връзките между двете страни."

- Край

За Wizz Air

Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, която оперира с флот от 65 самолета Airbus А320 и A321 като предлага над 400 линии от 23 бази, свързващи 118 дестинации, между 38 държави. В екипа на Wizz Air над 2 600 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 19.2 милиона пътници през 2015. Wizz Air е листван на London Stock Exchange с тикер: WIZZ и е включена във FTSE 250 и FTSE All-Share Indices

* в една посока, с включени данъци и неопционални такси

 

Станете почитател на Класа