Comlux поръчва три самолета Airbus ACJ320neo

Comlux The Aviation Group обяви твърда поръчка за три самолета Airbus ACJ320neo превръщайки се в най-големия клиент на новото семейство корпоративна джетове на Airbus. Поръчката затвърждава лидерството на Comlux в сделките за корпоративни джетове Airbus с неговия най-голям кредит, в сравнение с всеки друг клиент.

Достявките ще започнат в края на 2018. Comlux избра двигатели за самолетите CFM International LEAP-1A. Кабината ще бъде от Comlux America, в Indianapolis, първият независим оторизиран център на Airbus за корпоративни джетове.

"Comlux с гордост добавя към своята поръчка ACJ320neo, който с новите двигатели CFMI, Sharklets крила и повишен горивен капацитет, покрива широка гама от изискванията на нашите VVIP клиенти - без компромис с багажното пространство," каза президента на Comlux и главен изпълнителен директор Ричард Гаона. "Със своето съоръжение за довършителни работи в Америка, Comlux е в добра позиция да предложи на своите клиенти уникални решения за изпълнение на кабината."

"Comlux имат установен от дълги години, широк спектър от дейности - включително управление на самолети, много ВИП чартъри, изпълнения на кабината и услуги, което означава, че са добре позиционирани да оценят новия Airbus ACJ320neo от семейството, преди да го направят важна част от флота си," заяви главният оперативен директор клиенти на Airbus Джон Лийхи.

Comlux има поръчани корпоративни версии от всички ACJ320 в семейството и е първият, оператор на Airbus ACJ318 и ACJ321.

Airbus ACJ нео съчетава нови, икономични двигатели, крила с монтирани Sharklets устройства и други подобрения, за да даде на потребителите по-висока икономия на гориво, по-широк обхват и по-модерен продукт, в който да се инвестира - както и най-широката и най-висока за бизнес-джет кабина в небето.

Airbus ACJ320neo може да лети с 25 пътника над 6,000 nm/11,100 km или 13 часа, докато ACJ319neo може да транспортира 8 пътника над 6,750 nm/12,500 km или 15 часа.

Airbus ACJneo от семейството е единственият нов, на най-челно място сред корпоративните джетове, който предлага повишена защита на управление и контрол, категория 3B автоматично кацане и повишена превенция на борда с навигационни системи за летища (ROPS и OANS).

Повече от 170 Airbus корпоративни самолета летят на всеки континент, включително Антарктида, демонстрирайки изключителна надеждност, базирана на ненадмината подкрепа по целия свят.

 

Станете почитател на Класа