НДСВ: Мутри се опитват да определят изхода от изборите в Габрово

Габрово /КРОСС/ Мутри се опитват да определят изхода от изборите в Габрово. НДСВ стана първата жертва на "дебелите вратове с джипове", но това съвсем не означава, че ще е последната. Кандидат-кметът Николина Карабелова и областното ръководство на партията призовават всяка политическа формация, която участва в изборите, да осъди остро опитите за физическо насилие по време на кампанията.

Преди полунощ на 2 юни сътрудник от екипа на Николина Карабелова бил нападнат, докато лепял плакат на регламентирано за това място. Инцидентът станал в центъра на Габрово - близо до хотел "Балкан". Сътрудникът на Карабелова се обърнал и видял, че към него заплашително се насочва човек с ланци, който започнал да го блъска и да крещи "Ти не разбра ли, че никакви плакати няма да слагате". Последвало ритане по автомобила на представителя на НДСВ. Сътрудникът от екипа на Николина Карабелова все пак успял да се отдалечи.

НДСВ счита, че се правят опити за сплашване от страна на други участници в предизборната кампания. Навлизането на мутри в предизборния процес не вещае нормално протичане на кампанията през следващите две седмици. Призоваваме всички партии да осъдят категорично насилието, което може да доведе до изопачаване на резултатите от вота в Габрово.

Станете почитател на Класа