Американец скача от колата си, писнало му от приказките на жена му

Вашингтон, САЩ /КРОСС/ На магистралата край Кларксвил, САЩ водач видял ужасяващо произшествие - от колата пред него изкочил от предната седалка мъж. Оказало се, че съвсем не бил самоубиец...

Според доклада на шерифа на окръга, мъжът, жена му и трите им деца се возели в колата, карала жената. Започнал спор, мъжът казал на жена си да млъкне, тя, естествено, добавила обороти и мъжът не намерил друго разумно решение, освен да хлопне вратата отвън. Навярно забравил, че не си е у дома и бил спешно доставен в медицинския център на Университета Вандербилт в критично, но стабилно състояние.

Американския събрат по нещастие напълно би разбрал тираджия от Поднебесната. Прехвърляйки се с кола на ферибот през най-голямата река в Евразия, Янцзъ имаща доста сериозно течение, умореният от непрекъснатото мрънкане на жена си шофьор, отворил вратата на камиона и направил директна чайка в реката. Моряците се опитали да го намерят, но нещата станали през нощта и от скачача нямало и следа. Всички го сметнали за удавен, но той успял да стигне до брега, преплувайки цели два километра.

Станете почитател на Класа