Жена надебеля до 120 кг, но малко преди сватбата й се случи чудо

Още на двадесет години Кайли Малкахи от Уолонгонг, Австралия, започнала да наддава на тегло. Въпреки постоянната физическа активност и специалната диета, която пазела, до 27-годишната възраст тя напълняла до 120 килограма.

 

Въпреки че заради визията си момичето вече имало достатъчно комплекси, когато нейният приятелят й предложил да се оженят, към проблемите на булката се добавил още един - Кайли страшно много се страхувала, че в сватбена рокля ще изглежда ужасно.

"Спомням си, че, когато мислех за брак, се уплаших от мисълта, че ще трябва да отида в магазина за сватбени рокли. Страхувах се, че всички ще ме обвинят, защото не бих изглеждала добре в нито една рокля", споделя жената.

 

 

Тогава през 2017 г. бъдещата булка отишла на лекар с надеждата да реши проблемите си. Медиците открили, че Кайли има поликистозен яйчник и я посъветвали да премахне глутена и млечните продукти от диетата си.

Ситуацията започнала да се променя. Така бъдещата булка постепенно започнала да сваля килограми, като същевременно тренирайла с помощта на видео уроци от YouTube.

 

"Когато дойдох в магазина, година след като отслабнах, успях да "вляза" в почти всяка от онези рокли, които бяха там. И, честно казано, това беше страхотно усещане", споделя Кайли.

В началото на 2019 г. сватбата се състояла. До тържеството момичето успя да свали още няколко килограма. В резултат на това на специалния ден Кайли изглеждала невероятно.

Булката публикува трудния си начин за борба с наднорменото тегло в личния си акаунт в Instagram, събирайки много последователи

 

Станете почитател на Класа