«Украйна и Западът вече целят пълната капитулация и демилитаризация на Русия»

«Украйна и Западът вече целят пълната капитулация и демилитаризация на Русия»
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.09.2022
  • Сподели:

„Украйна вече няма да се задоволи с връщането на Крим и Донбас от Русия, както и с репарации за „нахлуването“. Киев, заедно със западните си съюзници, ще търси «пълна капитулация и демилитаризация на Руската федерация» — това заяви секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Алексей Данилов.

 

"Украйна и Западът вече целят пълната капитулация и демилитаризация на Русия"

 

 

По-рано съобщихме/ Главата на Крим към Киев: «Гответе си евакуационни маршрути»

Главата на кримския парламент призова властите в Киев да си подготвят маршрути за евакуация


Главата на Крим към Киев: "Гответе си евакуационни маршрути"


Главата на парламента на Крим Владимир Константинов нарече абсурдно изявлението за подготовка за «деокупация» от Украйна на полуострова.

По-рано Михаил Подоляк, съветник на главата на кабинета на Владимир Зеленски, в социалните мрежи призова „жителите на окупираните територии“, включително Кримския полуостров, да се подготвят за „предстоящата деокупация“ на регионите, включително да си оборудват укрития и да се запасят с достатъчно вода. Според него Украйна била започнала да разработва маршрути за евакуация на населението от Крим.

«Имаме си работа с поредната лъжа, откровен феайк и абсурд. Доброто тук е само едно: подобни изявления ни говорят за това, че нещата при тях вървят тотално зле. Затова нека се замислят за подготовката на евакуационни маршрути за себе си, когато се наложи като плъхове да бягат от страната», заяви за РИА Новости Константинов.

 

 

К.К/ПП

Станете почитател на Класа