"Котелът на смъртта" чака Путин, а до дни ще...

"Котелът на смъртта" чака Путин, а до дни ще...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.10.2022
  • Сподели:

Известният астролог и таролог Рубина Цибулска направи прогноза какво я чака Украйна по време на войната през месец октомври. Според нея „котелът на смъртта“ чака врага.

 

Цибулска отбелязва. Че Русия се опитва да поставя ултиматуми, заплашвайки със сила, но скоро това ще се промени, защото „ние сме на праха на нова история на страната“.

„Октомври е мистичен. Не само живите, но и мъртвите сякаш ще застанат на бойното поле, за да прогонят руснаците от украинска територия. Октомври е началото на третия етап от войната от общо седем“, прогнозира астроложката.

По думите й, ако се съди пък от картите таро. Украйна ще получи много мощно оръжие през месец октомври. Според нея част от съюзниците на Русия ще оттеглят подкрепата си, защото ще се сблъскат с очевидното, което досега сякаш не са успявали да прозрат.

„През октомври ще се реши и сложната ситуация със Запорожката АЕЦ. До края на месеца резултатът ще е напълно ясен“, прогнозира астроложката.

„През октомври ще има много тежки и кървави сражения на украинска територия. Въоръжените сили  на Украйна ще влязат дълбоко в окупираните територии“, казва Цибулска.

Според нея през октомври ще бъдат унищожени жизненоважни обекти за руснаците.

„Руснаците искат да спрат светлината и топлината на Украйна. Има вероятност Путин да използва нови и опасни оръжия срещу украинците“, предрича тя.

В средата на месеца обаче според нея украинците ще чуят добри новини. Има вероятност да бъдат върнати пленени войници. „Въоръжените сили на Украйна ще деокупират някои населени места, врагът обаче ще натиска с оръжие“, смята тя.

 

Станете почитател на Класа