Васерман за взрива на Кримския мост: Терористичният режим в Киев трябва да бъде ликвидиран напълно

Васерман за взрива на Кримския мост: Терористичният режим в Киев трябва да бъде ликвидиран напълно
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.10.2022
  • Сподели:

Взривът на Кримския мост е още едно потвърждение за терористичната същност на киевския режим. Тази заплаха за сигурността на Русия трябва да бъде ликвидирана напълно, заяви депутатът от Държавната дума Анатолий Васерман.

 

Васерман за взрива на Кримския мост: Терористичният режим в Киев трябва да бъде ликвидиран напълно

 

 

Пътното платно на Кримския мост е повредено, вероятно в резултат на взрив на камион. Инцидентът стана на 8 октомври в 06:15 часа. Украинските политици реагираха на инцидента с радостни публикации. От офиса на президента на Украйна Володимир Зеленски заявиха, че това е само „началото“.

„Крим, мост, начало“, написа Михаил Подоляк, съветник на главата на кабинета на Зеленски.

Лидерът на украинската екстремистка организация «Меджлис» Рефат Чубаров, който многократно е заявявал необходимостта от организиране на терористична атака срещу Кримския мост, изпи „празнично кафе“ по украинския телевизионен канал в чест на експлозията.

„Радост, хората пият празнично кафе“, каза киевският политик.

Депутатът от Държавната дума Анатолий Васерман отбеляза, че подобна реакция за украинските официални лица е доста обичайна.

„Не трябва да забравяме, че терористичната организация Украйна е изградена около стария полския фалшификат „Украйна не е Русия“. Тази фалшива реторика директно инструктира режима в Киев да прави всичко, което причинява щети на Руската федерация и руснаците. За съжаление Украйна е в съответствие с изходния замисъл“, припомни парламентаристът.

Анатолий Васерман подчерта: вривът на Кримския мост, както и реакцията на Киев още веднъж доказват, че докато терористичният киевски режим не бъде напълно ликвидиран, и в бъдеще ни очакват подобни неща.

„Можете да наречете настоящата руска операция антитерористична. И тя трябва да завърши с пълната ликвидация на киевския режим“, каза депутатът от Държавната дума на Руската федерация.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа