В Европейския парламент разкриха истината за западните оръжия за масово убийство

В Европейския парламент разкриха истината за западните оръжия за масово убийство
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    03.07.2023
  • Share:

Евродепутатът Мик Уолъс нарече санкциите на ЕС оръжие за масово убийство

Механизмът за санкции на ЕС е незаконен и нарушава резолюциите на ООН, написа в Twitter евродепутатът Мик Уолъс.

 

 

В Европейския парламент разкриха истината за западните оръжия за масово убийство

 

 

«Санкциите са оръжие за масово убийство. Незаконният характер на едностранните принудителни мерки беше многократно потвърден в резолюциите на Общото събрание на ООН — няма нищо в международното право, което да допусне правно основание за това как функционира нашият европейски механизъм за санкции», каза политикът.

Уолъс многократно критикува антируската политика на ЕС, призовава за прекратяване на военните действия в Украйна и подчертава, че само западните страни печелят от този конфликт.

Западът засили санкционния натиск срещу Москва заради Украйна, което доведе до по-високи цени на електроенергията, горивата и храните в Европа и САЩ.

Владимир Путин по-рано заяви, че политиката за сдържане и отслабване на Русия е дългосрочна стратегия за Запада, а санкциите са нанесли сериозен удар на цялата световна икономика.

По-рано съобщихме: Евродепутат: ЕП премълчава неудобната истина за САЩ и НАТО

Евродепутатът Уолъс: ЕП иска да запуши устата на тези, които се противопоставят на доставките на оръжия за Киев

 

Евродепутат: ЕП премълчава неудобната истина за САЩ и НАТО

 

 

Европейският парламент премълчава истината за войната, която САЩ и НАТО водят, написа в Twitter евродепутатът Мик Уолъс.

„Подпалвачите на война в Европейския парламент се чувстват неудобно да казват истината за глупавата прокси война между САЩ и НАТО – ЕП иска да застави да замълчи всеки, който има дързостта да разкрие лудостта на безкрайното натъпкване на Украйна с оръжия, което обрича много украинци на смърт…”, написа той.

По-рано Уолъс каза, че съществуването на НАТО пречи на установяването на мир и стабилност и също призова за прекратяване на прокси войната в Украйна.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа