Дневен хороскоп 23 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви, един отличен ден, когато много от желанията ви ще бъдат изпълнени, а хората ще ви правят комплименти. Основното нещо е, да не се възгордявате, а да приемате всичко с достойнство. При решаването на финансови проблеми, ще ви помогне влиятелен човек, с когото ще се свържете. Може да избегнете настинките, ако се закалите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще откриете в себе си такива таланти, за които дори не сте предполагали. Просто не забравяйте да свършите работата, от която зависи финансовото ви състояние. Хармонията в душата ви, към която толкова много се стремихте, може да бъде прекъсната от един неделикатен човек. Имайте предвид, че ако се подведете по него, ще съжалявате. Вечерта ви чака изненада.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ще намерите съмишленици, които ще подкрепят вашият бизнес. Най- накрая, ще ви провърви, както с партньори, така и с печеливши инвестиции. За любовни изповеди и предложения, изберете друг ден, защото днес вашите мисли, ще се движат около парите. Вечерта, си починете и релаксирайте.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви труден ден, ако самите вие непрекъснато се оплаквате от съдбата. Откажете се от спорове с роднини, дори и ако ви е трудно да сдържате вашето мнение. Принципността в семейния живот, ще се превърне в пречка за хармонията. В крайна сметка, връзката със съпруг/а, ще придобие негативен отенък.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Необходимо е, да обърнете внимание на спешните проблеми. За да докажете своята стойност в професионалната сфера, бъдете по-уверени в целите, които сте си задали. От подсказките на интуицията, ще се нуждаете в любовта, за да не се измамите в чувствата към човек, с когото искате да свържете съдбата си.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Препоръчително е да се фокусирате върху вътрешните си цели и да преодолеете комплексите, които пречат на вашата реализация. В контактите с околните хора, покажете сдържаност и търпение. Ако положите основите на бъдещите ви проекти, ще успеете да укрепите финансовото си положение до края на месеца. В любовта, всичко ще е безоблачно и ясно.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес, ще трябва да се занимавате с рутини задачи, затова и настроението ви, няма да е на ниво. Имате шанс за самоусъвършенстване и успешна кариера, ако спрете да се измъчвате от съмнения. Тези, който имат бизнес, ще успеят да намерят нови източници на доходи. В семейния живот, се опитайте да приемате всичко спокойно.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, не бъдете твърде подозрителни и мнителни в работата, в противен случай, ще подкопаете репутацията си и ще намалите своята работоспособност. Отлично, ще се развиват масовите и културни мероприятия, благодарение на които може да заемете високо място в обществото. Спонтанността и лекотата в личния живот, ще ви позволят, по-добре да узнаете собствените си чувства и тези на избраника.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви, дългоочаквана среща с човек, който не сте виждали от много години. Може да си купите нещо полезно и приятно за дома, а също и да актуализирате гардероба. Но се пазете от състояния на раздразнителност, дори ако започнат да ви предизвикват към кавга от всички страни. Всичко което идва само при вас, ще бъде успешно.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчително е, да пазите тайните, които ви е поверил близък приятел. Имайте предвид също, че производителността на целия екип зависи от вашата компетентност в работата. Не пренебрегвайте основните си задачи, в противен случай шефовете, ще ви намерят заместник. Финансовото ви състояние, не е по-добро от преди. Но да вземате заем, не трябва.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Късметът ще бъде на страната на тези, които са свикнали да мислят с главата си, вместо да преследват илюзии. Днес внимателно прехвърляйте и работете с пари, в противен случай загубата ще бъде глобална. Възможни са сделки, преговори и благоприятни оферти. Ще получите това, което сте планирали - с отстъпка или на части. Вечерта е идеална за среща.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес трудно ще изпълните плановете си, тъй като околните хора, непрекъснато ще ви разсейват. Дори тривиалните разговори и аргументи, могат да доведат до задънена улица. През деня са възможни запознанства, лични проблеми и срещи със стари приятели. Очакванията в любовта, може да се окажат не такива, каквито сте ги видели в сънищата си.

Станете почитател на Класа