Дневен хороскоп 31 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес брилянтно ще се справите с работата, за което ще получите уважението и благодарностите на шефа. Но на някой от колегите ви, това няма да се хареса. Е, те просто ще ви завиждат, може да ги разберете. Големи печалби днес не ви очакват, но може да ви върнат стари дълговете или да получите малък бонус. Денят е чудесен, за организиране и подготовка на предстояща почивка.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Не се препоръчва да се скриете или отдръпнете от външния свят, защото това няма да работи. Влезте в света, за да реализирате вашите планове. Има много перспективи пред вас, за които трябва да помислите и реализирате. Особено внимание днес, трябва да обърнете на здравето си. Възможно е натравяне, намаляване на имунитета и възпалителни процеси.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес ще трябва спешно, да укрепите репутацията си в колектива. Ако нямате нужната квалификация, направете всичко възможно да я получите. В личната сфера, напротив, необходимо е да бъдете тихи и смирени. Спокойствието на ума, сега ще е най-важно за вас. Още повече, че кавгите и конфликтите с половинката, вече са ви омръзнали. За разтоварване посетете фитнес залата или плувния басейн.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес се опитайте да бъдете по-меки с обкръжаващите ви. Твърдият тон, няма да ви доведе до никъде. В любовта, очаквайте приятни изненади или подарък от човек, който отдавна мечтае да превземе сърцето ви. Само не отказвайте, той със сигурност изпитва много силни чувства към вас.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, ще бъдете апатични и без инициативни, което ще предизвика много подозрения в колегите – дали не сте заболели? Опитайте се да намерите в себе си сили и желание да свършите спешната работа. От нея ще зависят не само финансовите резултати, но и вашият авторитет. Вечерта, е възможен лек спор с роднини.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви ревностна борба с конкурентите, които няма да искат да се откажат от свето. Ако има нещо, което желаете да им кажете, тогава го направете смело. Ако проявите слабост, ще загубите. В личната сфера, ще завържете интересно запознанство, което може да прерасне в роман. Но всичко все пак е във ваши ръце. Както и леко нестабилното ви финансово положение.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще трябва да усмирите апетита и жаждата си, в противен случай до края на лятото, много ще съжалявате. Не се опитвайте напълно да подчинявате онези, които ви се противопоставят. Не сте тирани, а добри и балансирани хора. В любовта, трябва да се стремите към партньорство и взаимно разбирателство, а не да се опитва да изгорите всички около себе си с необуздана страст.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес мислите и делата ви, ще бъдат така объркани, че само надеждни приятели, ще ви помогнат да излезете от това състояние. Затова, ако имате такива им се обадете, без колебание. Да тръгвате на път, на голямо разстояние не си заслужава. Пътуването трябва да бъде внимателно подготвено, а не спонтанно. Вечерта ще премине културно и значимо.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви доста натоварен ден. Ще бъдете в някакво медитативно-странно състояние, но няма да пропуснете нито едно ярко събитие. Както във вашият живот, така и в този на близките приятели. В любовта, ще се нуждаете от морална устойчивост, за да приемете спокойно думите на избраникът си. Опитайте се, да се въздържате от коментари.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви, един, натоварен и забързан ден. Основното е, че навсякъде ще успеете и ще имате време да направите всичко, дори да помолите шефа за увеличение на заплатата. Ако и в любовта сте толкова бързи, тогава може да се готвите за сватба. Смело направите предложение на любимият.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви прекрасен ден, но и с изпитанията е необходимо да се справите отлично. Ако се обградите с надеждни и честни хора, всичко ще бъде чудесно. За да получите повече пари, трябва да работите упорито. Идеално разбирате това, но по някаква причина, днес ще сте лениви. Е, тогава разчитайте на това, което имате. А за пазаруване, забравете.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Може да поискате драматично да промените стила си на поведение, дрехите и дори походката. Това е добър знак, така че е време да обиколите магазините. С роднините е по-добре да не спорите, дори и за дребни неща, за да не предизвикате ужасен скандал. Ако имате някакво неразположение свързано със стомаха или главоболие, е добре да отидете на преглед.

Станете почитател на Класа