Джасинда Ардърн научи, че участва в новата поредица за Меган и Хари

Джасинда Ардърн научи, че участва в новата поредица за Меган и Хари
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    22.12.2022
  • Share:

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардерн казва, че е научила, че участва в новата документална поредица на херцога и херцогинята на Съсекс в деня, в който е бил пуснат трейлърът.
Ардърн участва на видно място в първия трейлър за „Live to Lead", нов документален проект, който ще включва „лидери, ангажирани да променят света, споделяйки своите вдъхновяващи житейски истории". Сериалът е продължение на Хари и Меган, документалната поредица на Netflix от и за двойката, пусната този месец.
Новината за участието на Ардърн в проекта предизвика интерес в Нова Зеландия, като се имат предвид експлозивните твърдения, направени в скорошната поредица. Херцогът на Съсекс каза, че стресът от действието срещу неприкосновеността на личния живот е довел до спонтанен аборт на съпругата му и че брат му е крещял по него по време на напрегнати срещи в навечерието на напускането на двамата от кралските задължения.
Но Ардърн каза в сряда, че не е имала контакт със Съсексите относно проекта и кадрите, които те използват, идват от интервю от ноември 2019 г. с фондацията на Нелсън Мандела.
„Там произвеждаха ресурси за бъдещи лидери с акцент върху младите лидери. Не съм участвал във вземането на решения относно това какво ще се случи след това и не съм имал пряк контакт със Съсексите". Тя каза, че „поддържа интервюто и правото на фондацията да използва кадрите, както сметне за добре".
Ардърн каза, че нейният офис е бил информиран, че документалният филм ще бъде пуснат през май. „Така че вчера разбрах какво се случва с него".
Трейлърът на Live to Lead също включва фрагменти от интервюта с климатичната активистка Грета Тунберг, съдията от върховния съд Рут Бадер Гинсбърг, феминистката активистка Глория Щайнем и южноафриканския активист срещу апартейда, съдия Алби Сакс.

Станете почитател на Класа