Елизабет Тейлър отново в болница

Известната холивудска звезда Елизабет Тейлър беше хоспитализирана в болница в Лос Анджелис, но в момента се чувства прекрасно, съобщи Би Би Си.
Според представителя на 77-годишната актриса Дик Гутман хоспитализацията е била планова.
Сега Тейлър е добре. Тя общува с външния свят с помощта на Twitter. Гутман не съобщава други подробности. Казва само, че скоро звездата ще бъде изписана и ще се прибере у дома.
Елизабет Тейлър е една от най-прочутите актриси на Холивуд, носителка на две награди "Оскар". Завинаги ще се помнят ролите й в "Клеопатра", в "Котка на горещ ламаринен покрив" и "Кой се страхува от Вирджиния Улф?".
Голямата актриса, любимка на киноманите от цял свят, е рекордоьорка по преживени болести и нещастия. Тя е с болно сърце и диабет, свита на две от сколиоза, която я мъчи с години, преживяла е и над десет операции, включително и на тумор в мозъка. Освен това е лекувана и от рак на кожата. Но въпреки всичко Клеопатра е оптимистка и твърди, че скоро няма да си отиде от този свят.
След като слага край на филмовата си кариера, през последните двадесетина години Елизабет Тейлър активно участва в кампаниите за борба със СПИН.

Станете почитател на Класа