С уникално светлинно шоу започва галата на „Терминатор: Спасение“

„Класа“

С невероятни светлинни ефекти под такта на техномузика ще бъде открита на 28 май галапремиерата на дългоочаквания култов филм „Терминатор: Спасение“ – четвъртата част. Голямото събитие за киноманите и техноманиаците ще стартира в 21,30 часа на паркинга на кино „Арена Младост“. Новата лента е само една от приятните изненади, подготвени от организаторите. Виртуозният DJ Steven се е заканил да взриви представите за екшъна в киното и в музиката с уникално шоу за любителите на електронния денс и на седмото изкуство.
Входът за партито ще е свободен за терминатор маниаците, които желаят да терминират скучното всекидневие с един от най-добрите диджеи в страната, съобщава Боряна Нейкова, директор маркетинг.
„Ще бъде построена огромна „терминатор” сцена и светлините от паркинга на киното ще пробиват небето. Имаме възможността да поемем повече от 1000 души, които няма как да сбъркат мястото – ще се виждаме и чуваме отдалече! Идеята ни е да превърнем премиерата на „Терминатор: Спасение” в едно истинско забавление за всекиго”, разказа тя специално за „Класа“. „Досега не е правена подобна премиера в България! За нас най-важното е да създаваме добро настроение за зрителите и те да идват с удоволствие на кино, затова искаме да им предложим нещо наистина нестандартно!”, допълниха от „Арена“.
Професионални танцьори ще подгряват публиката, а дни преди събитието желаещите ще имат възможност да се снабдят с оригинална тениска с логото на филма, ако участват в многобройните интернет и радиоигри.
След края на технопартито ще бъде прожектирана среднощната премиера на филма в зала 13 на кино „Арена Младост“. Дигиталното качество на лентата предлага кристален образ и изключителен звук”, напомнят организаторите.



Кой ще победи в битката на човечеството с изкуствения интелект?
Сценаристите на филма „Терминатор: Спасение“ Джон Бранкато и Майкъл Ферис представят ужасяваща картина на съвременния Армагедон, Страшният съд е настъпил и отминал, унищожавайки цивилизацията. Армия от терминатори обикаля следапокалиптичния пейзаж, като убива или залавя хора в разрушените градове и пустини. Малка група от оцелели организират съпротива и се укриват в подземни бункери. Те нападат при всяка възможност превъзхождащия ги противник.
Терминаторите са под контрола на Скайнет – мрежа, управлявана от изкуствен интелект, който става независим 14 години по-рано и скоро подтиква създателите си да подложат нищо неподозиращия свят на ядрено унищожение.
Само един човек предвижда идването на Страшния съд. Човек, чиято съдба винаги е била преплетена с участта на човечеството: Джон Конър. Сега светът е на път към бъдещето, за което Конър предупреждава през целия си живот. Появява се нещо обаче, което разклаща вярата му, че хората имат шанс да спечелят тази война: появата на Маркъс Райт, непознат от миналото, чийто последен спомен е как чака екзекуцията си, преди да се озове в този странен нов свят.
В ролите участват Крисчън Бейл, Сам Уортингтън, Антон Йелчин, Муун Блъдгуд, Брайс Далас Хауърд, Комон, Джейн Александър, Хелена Бонъм Картър.

Станете почитател на Класа