Защо не трябва да поръчвате пиле в Subway

  • Анонимен потребител, който твърди, че е мениджър на смени в ресторант Subway във Великобритания, предложи на потребителите на Reddit, "Задавайте въпроси за Subway, като да бъде ясно, че не говоря от името на работодателя си. Знам всички детайли и мръсни малки тайни. Питайте." заяви той.

    Един от въпросите бил кои продукти да избягваме и кои са с високо качество, безопасни, или добре подготвени.

    Анонимният работник, който използва името "SubwayworkerUK", е препоръчал да се избягват пилетата Чипотле и Терияки. Служителят обясни, че след два дни на витрината срокът им изтича. Въпреки това, тези два сандвича често са изложени четири дни, така че те "миришат малко лошо."

    Запитан за "продукт който да не се яде" работникът отново подчертал пилето и посочил, че "вони, когато го извадите от торбата". Според него пържолата е може би "по пресна и по-безопасна", най-малко в ресторанта, където работи.
  • Той коментира, че е работил в Subway в САЩ около една година и в ресторанта му пилето не само стояло пет дни, но даже му казали, че след петия ден само трябва да се промени датата. „Така ние не знаехме колко време е било там пилето, но между пет и девет дни ", пише той. Той подава оставка, след като бил порицан за изхвърляне на пиле Терияки след пет дни.

    Междувременно говорител на Subway е казал пред Daily Mail, че всички заведения от веригата "се управляват и оперират от франчайзерите независимо, но имат много стриктни процедури, за да гарантират, че продуктите се използват безопасно".

Станете почитател на Класа